Početna » Blog » Procena telefona

Procena telefona

Ukoliko smatrate da je došlo vreme za prodaju telefona, što automatski znači da ste kupili novi, predlažemo vam da nas odmah pozovete kako bismo se dogovorili i kako biste dobili najbolju moguću cenu u Novom Sadu.

Otkupom telefona se bavimo dugi niz godina i kroz naše ruke je prošlo na stotine različitih modela, što znači da imamo ogromno iskustvo i veliki broj zadovoljnih kupaca, odnosno prodavaca.

Najvažniji korak u otkupu telefona je svakako procena. Jasno nam je da prodavac ima visoko mišljenje o svom uređaju, pa na osnovu visokog mišljenja, dođe i visoka cena. Tu nastaje mali problem, jer obično ta cena nije realna sa prodajnom, nije realna sa cenom na tržištu. Cena mobilnog telefona zavisi od nekoliko faktora kao na primer: konfiguracija uređaja, očuvanost, starost, vidna oštećenja, da li ima punjač i ostalu dodatnu opremu, itd.

Na vašu sreću, mi ćemo uvek izaći u susret prodavcu, pa ćemo tako ponuditi najvišu moguću cenu, jer nam je u cilju da budete zadovoljni, a potom i da mi nešto zaradimo. Dugogodišnje iskustvo o kome smo ranije pričali je na našoj strani i budite sigurni da ćete proći mnogo bolje nego da telefon oglasite u malim oglasima.

Prema tome, ako imate telefon za otkup i želite kvalitetnu procenu, odmah nas pozovite na broj telefona 065/670-21-11