Početna » Blog » Otkup telefona

Otkup telefona

Ako čitate ovaj tekst, velika je verovatnoća da imate polovni ili čak novi telefon koji želite da prodate. Drago nam je što ste posetili baš naš sajt, jer smo sigurni da upravo mi možemo ponuditi najbolju moguću cenu za vaš uređaj. Otkupom telefona se bavimo dugi niz godina i iza nas je veliki broj uspešno realizovanih prodaja, odnosno kupovina. Ako smatrate da je ovo dovoljno i da smo Vas ubedili, predlažemo Vam da nas odmah pozovete na broj: 065/670-21-11.

Ako čitate ovaj drugi pasus, znači da Vas nismo ubedili i da je potrebno još par činjenica kako biste bili sigurni da smo ozbiljni. Svoj posao shvatamo krajnje ozbiljno, pa smo baš zbog toga pokrenuli ovaj sajt, kako biste dobili više informacija o nama i o samom procesu otkupa telefona. Trudili smo se da ukratko napišemo par rečenica, da se predstavimo ko smo i šta tačno radimo. Otkup telefona je naša primarna delatnost i to je posao kojem smo posvetili mnogo vremena i pažnje.

U stanju smo da u roku od par minuta procenimo Vaš uređaj, da uočimo sve pozitivne strane telefona, ali isto tako i da primetimo nedostatke, na osnovu čega ćemo zajedno da formiramo cenu. U cilju nam je da i Vama i nama bude dobro i budite sigurni da možemo ponuditi najbolju moguću cenu u čitavom Novom Sadu. Pošto je ovo specifičan posao, mi se trudimo da budemo maksimalno korektni i to sve u cilju da Vas zadržimo kao klijenta, pa da i sledeći put posetite naš sajt, okrenete naš telefon i prodate nam drugi telefon.

Naša želja je pozitivno iskustvo i onaj osećaj uspešno realizovanog posla, na obostrano zadovoljstvo!

Ako čitate i ovaj pasus, onda Vam ne preostaje ništa nego da nas pozovete kako bismo se bolje upoznali i na kraju, dogovorili posao!